Maplet Oy:n tarina

Parempien kohtaamisten mahdollistaja.

Elämme ajassa, jossa ihmisten välinen, aito ja välitön vuorovaikutus on vaarassa unohtua. Mitä enemmän digitalisaatio etenee, sen enemmän kaipaamme aitoja kohtaamisia. Samasta syystä kohtaamisten merkitys liiketoiminnalle korostuu entisestään. Tulokset ja asiakastyytyväisyys rakennetaan ihmisten välillä. Henkilökohtainen palvelu on huomisen luksus – siksi haluamme löytää perille ja että meidät löydetään.

Mapletin kipinä syttyi huomattuamme, kuinka kaukana perinteisten verkkopalvelujen tapa hyödyntää sijaintipalveluja sekä saatavilla olevaa teknologiaa oli – jopa paikallisten palvelujen etsiminen tuntui kokeneellekin selaajalle haastavalta. Turhautuminen etukäteen pilasi liian monta hyvää asiakaskokemusta. Tästä syntyi innostuksemme käyttäjäkokemuksen
ja karttojen hyödyntämiseen.

Maplet kuuluu nyt Euroopan suurimman smart data ja analytiikan toimittaja Bisnode Oy:n Rating -mallin korkeimpaan AAA -luottoluokitukseen. Luokituksen saamisen edellytykset ovat mm. vakiintunut toiminta, positiivinen tausta ja maksutapa, sekä hyvä talous. Tällä luokituksella Maplet on todistettavasti luotettava ja vastuullinen yritys.

Pyrimme luomaan

Selkeitä näkymiä.

Päätimme haastaa vallitsevat käsitykset ja lähteä matkalle muuttamaan perinteiset karttapalvelut kohti kokonaisvaltaista asiakastiedon ja liikkuvan työn hallintaa. Onnistuimme siinä, missä muut eivät – yhdistämään ajan, paikan ja ihmiset ennennäkemättömällä tavalla.

Entä jos voisit kehittää palvelujasi niin, että ne kuvaisivat paremmin juuri sinun asiakkaasi todellisuutta ja tukisivat aidosti liiketoimintaasi – toimien yhteistyössä jo olemassaolevien järjestelmien kanssa kuin ajatus, aina ja kaikkialla, laitteesta riippumatta? Nyt se on mahdollista.

Mapletin avulla monimutkaistenkin tietojen tarkastelu onnistuu yhdeltä näkymältä. Sovelluksen avulla asiakkaamme tekevät parempia päätöksiä, koordinoivat liiketoimintaansa, tehostavat myyntiään sekä kommunikoivat asiakkaidensa kanssa välittömällä tavalla.

Tavoitteemme on luoda ratkaisuja, joilla on vaivatonta hallita ja hahmottaa liikkuvaa työtä. Missiomme on yhdistää teknologia ja inhimillinen vuorovaikutus parhaalla mahdollisella tavalla. Kenttämyynnin ja kenttätyön kehittämisessä meitä ajaa eteenpäin innostus intuitiiviseen ja helppoon käyttöön, visuaalisuuteen sekä asiakkaiden ongelmien syvälliseen ymmärtämiseen. Jaamme asiakkaidemme kanssa innostuksen tuottaa selkeitä ja kokonaisvaltaisia näkymiä suoraan liiketoiminnan ja asiakaskokemuksen ytimeen.

Kehitämme ratkaisuja, joita on ilo käyttää ja jotka kulkevat mukana päivittäisessä työssä, poistaen vaivalloiset kirjaamiset, moninkertaiset työt, inhimilliset virheet ja epämääräisen tiedon. Maplet kasvaa ja personoituu liiketoimintaprosessiesi mukana, auttaen pitämään monimutkaisetkin kokonaisuudet yksinkertaisina ja helposti lähestyttävinä.

Meillä on

Rohkeutta uudistaa.

Arvojamme ovat can do-asenne, positiivinen proaktiivisuus, luovuus, ihmisläheisyys, käytettävyys, innostus sekä 100 prosenttinen omistautuminen kaikkeen mitä teemme. Visuaalisuus ja käytettävyys ovat asioita, jotka ohjaavat meitä eteenpäin nyt ja tulevaisuudessa.

Haluamme yhdistää ohjelmistot ja arkisen työn jatkuvasti sujuvammin sekä ymmärtää ja ratkoa asiakkaidemme päivittäisiä haasteita entistä tehokkaammin. Läpinäkyvä tiedonkulku, suora puhe ja tehokas viestintä parantavat niin toiminnan laatua kuin ratkaisumme arvoa. Uskallamme haastaa itsemme ja muut kysymällä, voiko asiat tehdä toisin ja paremmin.

Vuonna 2012 perustettu yrityksemme on kasvanut nopeasti alamme markkinajohtajaksi. Kasvumme on mahdollistanut teknologinen asiantuntijuus, tiimityö sekä sijaintipalvelujen syvällinen tuntemus. Meillä on jo yli 300 tyytyväistä asiakasta ympäri Euroopan, joista 80 prosenttia Suomessa. Asiakkaidemme korkea tyytyväisyys ja kiitettävä palaute tekee työstämme innostavaa ja mielekästä. Kun asiakkaamme menestyvät, menestymme mekin. Kanssamme mahdollistat kannattavan kasvun, helpomman arjen ja entistä sujuvamman yhteistyön niin asiakkaidesi, sidosryhmiesi kuin henkilöstösi kesken.

Asiakkaitamme Suomessa ja maailmalla yhdistävät ymmärrys asiakaskokemuksen merkityksestä, halu nostaa liiketoiminta uudelle tasolle sekä tahto tarjota jatkuvasti parempaa tietoa – aina ajan tasalla ja askeleen kilpailijoita edellä. Haluaisitko sinä kuulua heihin?

Maplet Oy

Vuonna 2012 perustettu yrityksemme on kasvanut nopeasti alamme markkinajohtajaksi. Kasvumme on mahdollistanut teknologinen asiantuntijuus, tiimityö sekä sijaintipalvelujen syvällinen tuntemus.

Tutustu tarinaamme

Yhteystiedot

Asiakaspalvelu

+358 44 239 7072

Sähköposti

contact@maplet.com

Myynti

+358 44 972 5729

Tarkemmat yhteystiedot