Toimiala: Teollisuus ja tukku

Valmistus ja tukku

Valmistavan teollisuuden ja tukkukaupan toimialaosaamista – Maplet Oy palveluksessasi

Haluatko lisätä jälleenmyyjien ja asiakkaidenne myyntiä?
Tahdotko tehdä kenttätyöstä tehokkaampaa?
Haluatko tehostaa tiedonkulkua ja yrityksenne sisäistä yhteistyötä?

Kumppanuuksiesi keskiössä on asiakaskokemus ja suhteiden hallinta.

Onnistunut yhteistyö edellyttää ajantasaista tietoa tilanteesta, aiemmista keskusteluista, avainluvuista ja toimituksista. Myynnin johdon on oltava varma, että myyjien aktiivisuustaso pysyy riittävän korkealla – käyntitiheyttä on seurattava, kontaktit osattava priorisoida sekä oltava ajan tasalla siitä, missä myydään enemmän ja missä vähemmän. Erityisen tärkeää ajantasainen myyntitieto on esimerkiksi ketjuliikkeissä, joissa käydään asiakkailla tekemässä koulutusta, myyntiä, kampanjoita, markkinointia ja monia muita toimenpiteitä.

Tarjoamme ratkaisut, jotka nopeuttavat ja tehostavat tuotteidesi myyntiä esimerkiksi kivijalkakauppoihin tai kumppaneille sekä heidän kauttaan. Teollisuudessa vastaamme projektien hallinnan haasteisiin käytännöllisellä ajankohtaisella tavalla.

Avullamme hyödynnät tietoa sekä nykyisiä järjestelmiäsi helposti, missä ikinä oletkin – saat ratkaisun, joka pitää sinut aina ajan tasalla ja askeleen edellä.

Kuulostaako tutulta?

Tutustu seuraaviin ratkaisuihimme:

B2B-kenttämyynti

Maplet Kenttä + CRM

Maplet Kentän® ja Maplet Kenttä CRM:n® avulla hyödynnät tietoa sekä nykyisiä järjestelmiäsi visuaalisen asiakkuudenhallinnan avulla missä ikinä oletkin – saat ratkaisun, joka pitää sinut aina ajan tasalla ja askeleen edellä.

Lue lisää
Kenttäprojektien hallinta

Maplet Projekti

Maplet Projektin® avulla kenttätyön tekijöiden seuranta ja tuki on ennennäkemättömän helppoa, olipa palveluksessasi 10 tai 100 työntekijää, vakituisesti tai muussa työsuhteessa.

Lue lisää
Lisäosat

Maplet Reitti & Tilaus

Maplet Reitti® -lisäosa: tehokkaasti perille ja takaisin.
Maplet Tilaus® -lisäosa: tilaukset suoraan toimittajille.

Lue lisää
Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Jos mielessäsi on jokin tarve jota mikään valmiista ratkaisuistamme ei mielestäsi kykene ratkaisemaan, ota yhteyttä myyntiimme.

Ota yhteyttä

Maplet Oy

Vuonna 2012 perustettu yrityksemme on kasvanut nopeasti alamme markkinajohtajaksi. Kasvumme on mahdollistanut teknologinen asiantuntijuus, tiimityö sekä sijaintipalvelujen syvällinen tuntemus.

Tutustu tarinaamme

Yhteystiedot

Asiakaspalvelu

+358 44 239 7072

Sähköposti

contact@maplet.com

Myynti

+358 44 972 5729

Tarkemmat yhteystiedot