Maplet Oy:n toimialaosaaminen

Olemme monen toimialan arvostama ja haluttu kumppani.

Ratkaisumme uudistavat ja tehostavat liiketoimintaa niin valmistuksessa ja tukussa kuin rakennus- ja elintarvikealoilla. Lue alta lisää toimialaosaamisestamme ja totea hyötysi itse.

Valmistus ja tukku

Tarjoamme ratkaisut, jotka nopeuttavat ja tehostavat tuotteidesi myyntiä esimerkiksi kivijalkakauppoihin tai kumppaneille sekä heidän kauttaan. Teollisuudessa vastaamme projektien hallinnan haasteisiin käytännöllisellä ajankohtaisella tavalla.

Lue lisää

Rakennusala

Vastaamme tehokkaasti laajoilla alueilla remontti- ja projektitöitä suorittavien yritysten tarpeisiin. Rakennusalalla tarjoamme etsimäsi ratkaisut sekä kenttämyyntiin että kenttätyöhön niin kuluttaja- kuin yrityskaupan haasteissa.

Lue lisää

Elintarvikeala

Tuloksesi tekijöitä ovat suhteet jakelijoihin, aktiivinen markkinointi, brändinrakennus sekä kenttätyö. Kohderyhmäsi ovat tavallisesti suuret toimijat. Kun haluat helpottaa työtäsi ja lisätä onnistumisia, ratkaisusi on Maplet.

Lue lisää

Maplet Oy

Vuonna 2012 perustettu yrityksemme on kasvanut nopeasti alamme markkinajohtajaksi. Kasvumme on mahdollistanut teknologinen asiantuntijuus, tiimityö sekä sijaintipalvelujen syvällinen tuntemus.

Tutustu tarinaamme

Yhteystiedot

Asiakaspalvelu

+358 44 239 7072

Sähköposti

contact@maplet.com

Myynti

+358 44 972 5729

Tarkemmat yhteystiedot