Maplet Luukku™

B2C-kenttämyynnin tehostaja

Teetkö ovelta ovelle –myyntiä tai tapaamisten sopimista?

Tiedätkö, missä ovi on saatu auki, missä ei ja mitä oli sovittu?

Haluatko selkeän ja paikkansa pitävän kokonaiskuvan kunkin alueen tilanteesta?

Maplet Luukku™ on ratkaisusi, kun asiakastiedot on kirjattava nopeasti, käsiteltävää tietoa on vähän ja kohteita on paljon.

Luukkumyyntikartalta näet asiakkaiden tilanteen reaaliajassa, joten pystyt suunnittelemaan ja priorisoimaan liikkeesi tehokkaasti. Samalla sekä myynnin johto että myyjät tietävät, missä mennään – raportit ja avainluvut muodostuvat sitä mukaan, kun niitä syntyy.

Aina ajan tasalla

Monta hyvää syytä valita Maplet Luukku™

Tiedät, mihin sinun kannattaa mennä ja mihin ei – säästät jatkuvasti aikaa ja rahaa. Vaikka alueella olisi juuri liikuttu, näet heti, onko mahdollisuuksia hyödyntämättä. Ilman Mapletia syntyy harha, että tietty alue on läpikäyty, vaikka todellisuudessa suurin osa potentiaalista olisi hyödyntämättä.

Asiakkaiden seuranta on järjestelmällistä ja oikein ajoitettua. Kaupat viedään loppuun, vaikka ne eivät tulisi heti. Ovet aukeavat, kun ne avataan oikeaan aikaan!

Asiakaskokemus paranee – ei päällekkäisiä käyntejä, ja työt jatkuvat siitä mihin jäätiin, vaikka myyjiä olisi monta tai he vaihtuisivat. Pikakirjausominaisuuden ansiosta asiat pysyvät mielessä ja ajan tasalla. Asiakas kokee että häntä arvostetaan, kun hänen tilanteensa muistetaan ja hänelle kommunikoidaan sen mukaisesti.

Tehokkaampi työnteko lisää onnistumisia ja onnistumiset lisäävät sekä tuloksia että motivaatiota.

Valjastat suosituksen voiman – nähtyäsi asiakkaat kartalla, pystyt tarjoamaan läheltä osuvia referenssejä tarpeen mukaan tai tekemään lisämyyntiä nykyisile asiakkaille. Yli 90 prosenttia luottaa suosituksiin ja lähiympäristö on tärkein samaistumisen tekijä.

Myynnin tulokset = suunta x laatu x määrä x kaupan koko. Luukkumyyntikartta vaikuttaa merkittävästi kolmeen ensimmäiseen – kerrannaisvaikutus syntyy, koska pystyt keskittymään oikeisiin asiakkaisiin ja näkemään markkinat kokonaisuutena.

Liikkuvaa myyntiä on helppo seurata ja ohjata. Tulosta tehdään mittaamalla – reaaliaikaisen tiedon ansiosta perustat päätöksesi faktaan.

Ota Maplet käyttöösi

Valmis tuote, sinulle sopiva kokonaisuus.

Selvitetään, mitä tietoa sinun kannattaa hyödyntää, kerätä ja jakaa.

Käyttöönotto.

Liiketoimintasi jatkuva tehostaminen.

Kiinnostuitko?

Tilaa yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Valitse haluamasi yhteydenottotapa

Maplet Oy

Vuonna 2012 perustettu yrityksemme on kasvanut nopeasti alamme markkinajohtajaksi. Kasvumme on mahdollistanut teknologinen asiantuntijuus, tiimityö sekä sijaintipalvelujen syvällinen tuntemus.

Tutustu tarinaamme

Yhteystiedot

Asiakaspalvelu

+358 44 239 7072

Sähköposti

contact@maplet.com

Myynti

+358 44 972 5729

Tarkemmat yhteystiedot