Maplet Kenttä™

– oikein siirtoja kentällä ja konttorissa.

Teetkö jatkuvaa kauppaa asiakkaidesi tai kumppaniesi kanssa?

Haluatko tehostaa kenttämyyntiä ja aktivoida asiakkaat?

Tahdotko pysyä tilanteen tasalla ja askeleen edellä?

Parhaat tulokset syntyvät ihmisten kohdatessa, mutta jokainen tunti kentällä on kallis. Lisäksi asiakkaasi odottavat sinulta palvelua ennen kuin he osaavat sitä edes kysyä.

Nykyaikaisen yritysmyynnin keskiössä on asiakas.
Kaupanteko edellyttää ajantasaista tietoa tilanteesta, aiemmista keskusteluista, avainluvuista ja toimituksista. Myynnin johdon on oltava varma, että myyjien aktiivisuustaso pysyy riittävän korkealla – käyntitiheyttä on seurattava, kontaktit osattava priorisoida sekä on pysyttävä ajan tasalla siitä, missä myydään enemmän ja missä vähemmän. Erityisen tärkeää ajantasainen myyntitieto on yrityksissä, joissa käydään asiakkailla tekemässä koulutusta, myyntiä, kampanjoita, markkinointia ja monia muita toimenpiteitä.

Maplet Kentän™ visuaalisen asiakkuudenhallinnan avulla hyödynnät tietoa sekä nykyisiä järjestelmiäsi missä ikinä oletkin.

Saat käyttöösi aina ajantasaisen myynti- ja historiadatan, jonka avulla pysyt tilanteen tasalla ja aktivoit asiakkaasi ostamaan enemmän. Näet esimerkiksi asiakkaiden kulloisenkin tilanteen, aiemmat keskustelut, henkilöstösi toimenpiteet sekä tärkeät avainluvut yhdeltä selkeältä näkymältä.

Myynnin johtajana seuraat kontaktitiheyttä ja ohjaat toimintaa oikeaan suuntaan. Hahmotat peittoalueet helposti ja pysyt ajan tasalla myynnin kehityksestä alueittain.

Myyjänä arkesi helpottuu, koska tiedät aina, missä mennään, missä tarvitaan toimenpiteitä ja mihin kannattaa seuraavaksi mennä. Näet helposti ja nopeasti missä myydään enemmän, missä vähemmän? Missä myynti on laskussa ja missä nousussa? Työpäiväsi suunnittelu helpottuu ajantasaisella asiakastiedolla.

Maplet Kenttä CRM™

- pitää asiakastietosi kartalla.

Kun myyt suoraan asiakkaillesi sekä liikut kentällä, ratkaisusi on Kenttä CRM® -karttapalvelu ja asiakkuudenhallintajärjestelmä yhdessä. Sen avulla hallitset tilannetta prospektista tarjoukseen, kauppaan, toimitukseen ja jälkimarkkinointiin. Perinteiseen CRM-järjestelmään verrattuna Mapletin hyödyt ovat kiistattomat – visuaalisuus, kenttätoimintojen tuki ja käytettävyys nostattavat sekä myyjien että myynnin johdon tyytyväisyyden ja onnistumiset ennätyslukemiin.

Maplet mukautuu tarpeisiisi

Harkitse myös seuraavia lisäosia

Kampanjointi

Maplet Kampanja

Kun haluat seurata kampanjan edistymistä ja esimerkiksi kampanjakohtaisten tehtävien ja käyntien suoritusta, ratkaisusi on Maplet Kampanja™.

Lue lisää
Lisäosat

Maplet Reitti & Tilaus

Kun haluat suunnitella reittisi tehokkaammin, ota käyttöön laajennusosa Maplet Reitti™. Kun teet kaupat paikan päällä ja haluat laskuttaa nopeasti, ota käyttöön laajennusosa Maplet Tilaus™. 

Lue lisää
Referenssejä

Tutustu asiakkaidemme menestystarinoihin

”Meille Maplet on tuonut niin työn tekemiseen kuin seurantaankin aivan uudenlaista helppoutta ja tehoa. Asiakkuudet pysyvät hallinnassa sekä kaikki tehtävät tulevat tehtyä ajallaan ja niiden raportointi on vaivatonta.

Olemme myös pystyneet tehostamaan toimintaamme parantaen näin entisestään palvelumme tasoa. Myös mahdolliset tuuraukset on helppo hoitaa, kun kaikki asiakastiedot löytyvät samasta paikasta.”

Tomi Levonen
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas

”Loistava työkalu asiakashankintaan. Kaikki löytyy yhdestä ja samasta paikasta. Helposti löydettävissä oleva tieto, on sitä missä vain.”

Juhana Berner
Cover

”Mapletissa erityistä on selkeys ja helppokäyttöisyys. Sopii juuri meille hyvin. Asiakkaiden hahmottaminen on helppoa ja kartan päällä toimiminen on erittäin toimivaa. Tapahtumien kirjaus on yksinkertaista ja mitään turhaa ei ole.”

Sami Lukkarila
Kensapuu
Näin saat Mapletin käyttöösi

Valmis tuote, sinulle sopiva kokonaisuus.

Selvitetään, mitä tietoa sinun kannattaa hyödyntää, kerätä ja jakaa.

Käyttöönotto.

Liiketoimintasi jatkuva tehostaminen.

Kiinnostuitko?

Tilaa yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Valitse haluamasi yhteydenottotapa

Maplet Oy

Vuonna 2012 perustettu yrityksemme on kasvanut nopeasti alamme markkinajohtajaksi. Kasvumme on mahdollistanut teknologinen asiantuntijuus, tiimityö sekä sijaintipalvelujen syvällinen tuntemus.

Tutustu tarinaamme

Yhteystiedot

Asiakaspalvelu

+358 44 239 7072

Sähköposti

contact@maplet.com

Myynti

+358 44 972 5729

Tarkemmat yhteystiedot