Maplet Kenttä™

– B2B-kenttämyynnin uudistaja.

Teetkö jatkuvaa kauppaa asiakkaidesi tai kumppaniesi kanssa?

Koetko tilanteen tasalla pysymisen haastavaksi?

Haluatko tehostaa kenttämyyntiä ja aktivoida asiakkaat?

Nykyaikaisen yritysmyynnin keskiössä on asiakas.

Onnistunut myyntityö edellyttää ajantasaista tietoa tilanteesta, aiemmista keskusteluista, avainluvuista ja toimituksista. Myynnin johdon on oltava varma, että myyjien aktiivisuustaso pysyy riittävän korkealla – käyntitiheyttä on seurattava, kontaktit osattava priorisoida sekä oltava ajan tasalla siitä, missä myydään enemmän ja missä vähemmän. Erityisen tärkeää ajantasainen myyntitieto on vaikkapa ketjuliikkeissä, joissa käydään asiakkailla tekemässä koulutusta, myyntiä, kampanjoita, markkinointia ja monia muita toimenpiteitä.

Maplet Kentän™ avulla hyödynnät tietoa sekä nykyisiä järjestelmiäsi visuaalisen asiakkuudenhallinnan avulla missä ikinä oletkin.

Saat käyttöösi aina ajantasaisen myynti- ja historiadatan, jonka avulla pysyt tilanteen tasalla ja aktivoit asiakkaasi ostamaan enemmän. Näet esimerkiksi asiakkaiden kulloisenkin tilanteen, aiemmat keskustelut, henkilöstösi toimenpiteet sekä tärkeät avainluvut yhdeltä selkeältä näkymältä.

Myynnin johtajana seuraat käyntitiheyttä ja ohjaat toimintaa oikeaan suuntaan. Hahmotat peittoalueet helposti ja pysyt ajan tasalla myynnin kehityksestä alueittain.

Myyjänä arkesi helpottuu, koska tiedät aina, missä mennään, missä tarvitaan aktiviteettia ja mihin kannattaa seuraavaksi mennä. Missä myydään enemmän, missä vähemmän? Missä myynti on laskussa ja missä nousussa?

Maplet Kenttä CRM™

Kun myyt suoraan asiakkaillesi ja liikut kentällä, ratkaisusi on Kenttä CRM® – karttapalvelu ja asiakkuudenhallintajärjestelmä yhdessä.

Sen avulla pidät tilanteen ajan tasalla prospektista tarjoukseen, kauppaan, toimitukseen ja jälkimarkkinointiin. Perinteiseen CRM-järjestelmään verrattuna hyödyt ovat kiistattomat – visuaalisuus, kenttätoimintojen tuki ja käytettävyys nostavat sekä myyjien että myynnin johdon tyytyväisyyden ja onnistumiset uusiin lukemiin.

Maplet mukautuu tarpeisiisi

Harkitse myös seuraavia lisäosia

Kampanjointi

Maplet Kampanja

Kun haluat seurata kampanjan edistymistä ja esimerkiksi kampanjakohtaisten tehtävien ja käyntien suoritusta, ratkaisusi on Maplet Kampanja™.

Lue lisää
Lisäosat

Maplet Reitti & Tilaus

Kun haluat suunnitella reittisi tehokkaammin, ota käyttöön laajennusosa Maplet Reitti™. Kun teet kaupat paikan päällä ja haluat laskuttaa nopeasti, ota käyttöön laajennusosa Maplet Tilaus™. 

Lue lisää
Näin saat Mapletin käyttöösi

Valmis tuote, sinulle sopiva kokonaisuus.

Selvitetään, mitä tietoa sinun kannattaa hyödyntää, kerätä ja jakaa.

Käyttöönotto.

Liiketoimintasi jatkuva tehostaminen.

Kiinnostuitko?

Tilaa yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Valitse haluamasi yhteydenottotapa

Maplet Oy

Vuonna 2012 perustettu yrityksemme on kasvanut nopeasti alamme markkinajohtajaksi. Kasvumme on mahdollistanut teknologinen asiantuntijuus, tiimityö sekä sijaintipalvelujen syvällinen tuntemus.

Tutustu tarinaamme

Yhteystiedot

Asiakaspalvelu

+358 44 239 7072

Sähköposti

contact@maplet.com

Myynti

+358 44 972 5729

Tarkemmat yhteystiedot