Kenttätyönohjaus

– pitää huollot ja asennukset kartalla

Tahdotko hallita kenttäprojekteja tehokkaasti?

Haluatko pysyä ajan tasalla kenttätoiminnan etenemisestä?

Haluatko kenttätyölle lisää kannattavuutta ja resursseja?

Kentältä kerätty tieto on helposti nähtävissä, analysoitavissa ja välitettävissä eteenpäin esimerkiksi palkanmaksuun ja laskutukseen.

Toiminnanohjauksen, käytännön kenttätyön ja asiakkuudenhallinnan välillä on ollut syvä kuilu – vaan ei enää! ERP-järjestelmiisi helposti yhdistettävä Maplet-kenttätyönohjaus ja -asiakkuudenhallinta tuo ajantasaisen tiedon mukaasi sinne, missä sitä tarvitaan, kentälle.

Kun kenttätyösi kulkua määrittelevät esimerkiksi huoltosopimukset, päivystykset, asennukset ja toimitukset tai muusta syystä säännölliset käynnit asiakkaidesi luona, ratkaisusi on Maplet-kenttätyönohjaus. Asiakkuudenhallinnan ja toiminnanohjauksen puhuessa yhtä kieltä ja reaaliajassa, tekeminen tehostuu organisaatiosi kaikilla tasoilla.

Maplet on maailman kehittynein työkalu kenttätyön hahmottamiseen ja hallintaan.

Sovelluksen avulla koordinoit tehokkaasti laajojakin kokonaisuuksia ja tiimejä, pysyt tilanteen tasalla sekä luot parhaat reitit eri kohteiden välille. Helppokäyttöisyydestä kiittävät niin kenttätyön tekijät kuin sitä johtavat. Jokainen näkee oman tehtävälistansa reitteineen sekä pystyy kirjaamaan toimeksiantoon liittyvät asiat suoraan kentällä, vaikka sanelemalla. Kaikki tarvitsemasi tieto, mukaan lukien tulevat ja menneet tehtävät kullakin asiakkaalla, ovat yhdellä näkymällä sekä välitettävissä kentälle. Töiden kuittaus käy sovelluksen avulla kuin tanssi, kuten myös niiden johtaminen ja seuranta.

Kattava yleisnäkymä ja automaattinen raportointi merkitsevät lisää asiakastyytyväisyyttä, tehokkaampaa johtamista ja toiminnan kehittämistä oikeaan suuntaan. Lisäksi palkanlaskentaan, laskutukseen ja matkakorvauksiin liittyvä tieto voidaan lähettää mistä ja milloin tahansa. Maplet on räätälöitävissä tarpeitasi vastaavasti, ja integroituu hyvin järjestelmiesi kanssa.

Näin saat Mapletin käyttöösi

Valmis tuote, sinulle sopiva kokonaisuus.

Selvitetään, mitä tietoa sinun kannattaa hyödyntää, kerätä ja jakaa.

Käyttöönotto.

Liiketoimintasi jatkuva tehostaminen.

Kiinnostuitko?

Tilaa yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Valitse haluamasi yhteydenottotapa

Maplet Oy

Vuonna 2012 perustettu yrityksemme on kasvanut nopeasti alamme markkinajohtajaksi. Kasvumme on mahdollistanut teknologinen asiantuntijuus, tiimityö sekä sijaintipalvelujen syvällinen tuntemus.

Tutustu tarinaamme

Yhteystiedot

Asiakaspalvelu

+358 44 239 7072

Sähköposti

contact@maplet.com

Myynti

+358 44 972 5729

Tarkemmat yhteystiedot